Link til påmelding: https://www.profixio.com/app/sbh-cup-2023

                                                 
Oppstart trening i ungdomsfotballen 

Med utgangspunkt i oppdatert informasjon fra Rana Kommune, blant annet gjennom torsdagens pressekonferanse, vurderer vi det nå sånn at det er forsvarlig å starte opp.

Les mer

All Organisert aktivitet avlyses

I dag Onsdag 02.11 Har kommuneoverlege Frode Berg gått ut med anbefaling at all organisert aktivitet alyses denne uke. Daglig leder i Bossmo & Ytteren IL, Tom Kristiansen sendte like etter en E-post til alle i klubben med melding om at all aktivitet/trening i regi av Bossmo Ytteren IL avlyses ut uka. Dette gjelder også utendørsaktiviteter.

Videre følger vi situasjonen tett, og oppstart vil skje i tråd med kommunens anbefalinger. Det vil si at aktivitetsstoppen også kan bli utvidet utover uke 45.  Ingen oppstart av trening før klubben har gitt beskjed om at det er ok. 

Registrer deg når du kommer på kamp!

Registrer deg når du kommer på kamp!

11.08.2020


Fra 1. august ble det åpnet opp for å gjennomføre kamper og turneringer i barne- og ungdomsfotballen i Norge. Helsemyndighetene har gitt særlig unntak fra regelen om avstand for barn og ungdom under kamper, forutsatt at det skjer under de rammene som NFF har utarbeidet i fotballens koronahåndbok.

Et av tiltakene for å skape trygge arrangement innen barne- og ungdomsfotballen er registrering av publikum og besøkende på fotballkamper. Denne registreringen skal gjøre det lettere å spore eventuell smitte.

For registrering av tilskuere på kamp i regi av B&Y IL, Gruben IL, Selfors UL, Åga IL, Rana FK og Skonseng UL SKAL det registreres i skjema under her:
Opplysningene i din registrering vil kun bli brukt dersom det skulle oppstå en smittesituasjon som kan knyttes til kampen du er på. Dataene lagres i 10 dager.

Takk at du tar retningslinjene fra helsemyndighetene på alvor – slik at vi sammen bidrar til å hindre smitte. 

God kamp! 


Hovedsponsor


 


Sponsorer