GJENÅPNING AV BREDDEIDRETTEN I KICKBOXING

Postet av Eirik Anfin Gundersen den 2. Okt 2020

Endelig løsner det litt fra 12 oktober med tanke på kontakt.
I første omgang kun for de med forsikringslisens, men hvis alt går greit kan vi åpne opp for flere (og kanskje resten) som beskrevet i oktober / november. 

Alt avhenger av hvordan utviklingen i situasjonen blir. Blusser det opp med smitte i vår region, så blir det begrensninger. 

Frem til 12/10 gjelder dagens regler som betyr at alle over 20 år skal holde minst 1 meter avstand til andre til enhver tid. Uansett:

Det aller aller viktigste fremover blir at alle våre medlemmer som har antydning til litt forkjølelse osv. - holder seg borte fra våre lokaler og trening. Hvis man er full av overskudd og bare MÅ trene til tross for litt symptomer, så får man heller ta å løpe seg en tur / trene uten folk rundt seg.

Dernest at alle som faktisk dukker opp i våre lokaler faktisk registrerer seg inn via SPOND eller QR koden (eller på den manuelle listen hvis de ikke får det til). Dette for å lette arbeidet med smittesporing.

Det er også viktig at den enkelte holder avstand til andre, Vi må også sørge for at folk ikke samler seg / står for tett, og vasker / spriter hender og utstyr. 

Enn så lenge er garderober og dusjer fortsatt stengt! 


Les mer her på Norges Kickboxing Forbund sine sider.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.