ALLE SOM SKAL DELTA PÅ TRENING ELLER VÆRE TILSTEDE MÅ NÅ REGISTRE SEG ELEKTRONISK

Postet av Eirik Anfin Gundersen den 10. Sep 2020

Helsedirektoratet krever at Idretts-Norge fører lister over deltagere og publikum for å kunne spore smitte. 

Spond

Foreldre til barn som trener på Kickboxing Kidz gruppene skal som tidligere aktivt melde på sitt barn på hver trening via Spond. Alle barn som trener på disse gruppene, både på Bergen Kampsportsenter eller i Ytre Arna, skal være registrert i Spond systemet. 

For å komme inn i gruppene på Spond ber du bare oss om en lenke som tar deg til gruppen, og så registrer du inn ditt barn og pårørende-opplysninger der. 


NIF lanserer Qrona.nif.no med Vipps-innlogging

Alle utenom de som trener på Kickboxing Kidz gruppene våre, må nå registrere seg via en QR kode for å kunne besøke våre treningssteder. Det vil være en egen QR kode for hvert sted og en ny QR kode hver dag. Man må altså registrere seg inn via aktuell QR kode hver gang man skal trene / besøke stedet. Vi vil oppdatere QR kodene her på vår hjemmeside fortløpende.  


Hvordan?

Publikummere og utøvere sjekker da inn på trening / sted ved å skanne den aktuelle QR her fra vår nettside. For å registrere seg kan man velge "Logg inn med Vipps" og dele kontaktinformasjonen som ligger i Vipps-appen med ett klikk. Det går raskt, og man slipper å bruke tid på å fylle ut navn og kontaktinformasjon. Alternativt kan man velge "Logg inn med Idrettens ID". Antar at man får registrert inn egne barn under 15 år som skal på prøve-time. 


Her er link til QR kode for:


Takk for at du bidrar med å forhindre smitte !

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.