VIKTIG INFO PR 31 AUGUST - KORONA

Postet av Eirik Anfin Gundersen den 31. Aug 2020

Vi ser nå at det fortløpende popper opp korona smittede personer og grupper etter at samfunnet åpnet mer opp igjen. Det er derfor nå helt avgjørende at DU og ALLE andre gjør det man kan for å forhindre at situasjonen eskalerer og samfunnet atter en gang må stenge ned. 


Av den grunn finner vi det fornuftig å minne om hva som gjelder.


De viktigste reglene er:

1. Alle som har antydning til sykdom skal holde seg hjemme.

2. Alle skal holde minst 1 meter avstand til hverandre. Her er det unntak for barn og unge opp til og med 19 år (men man skal begrense antall personer man er nære pr trening og helst holde seg med de samme personer på neste trening), og de som er definert av eget særforbund som toppidrettsutøvere samt deres avtalte sparringspartnere. NB: Unntaket gjelder kun under aktiviteten.

3. Alle skal vaske / desinfisere hender ved ankomst og før man går.

4. Medlemmet må desinfisere utstyret man har benyttet seg av før og etter bruk. 

5. Garderober og dusjer er stengt. 


Når det gjelder egentrening på Bergen Kampsportsenter, så kan våre medlemmer få tilgang under forutsetning av at den enkelte leser gjennom, forstår, aksepterer, respekterer og overholder de gjeldende smittevern-regler. Om reglene ikke etterleves vil klubbledelsen vurdere tiltak og i ytterste konsekvens kan senteret bli stengt ned. 

For å få tilgang til egentrening på Bergen Kampsportsenter må du du sende melding til Bård Trones hvor du bekrefter at du har lest våre retningslinjer og aksepterer de, og booke tid for din neste trening. Du må også skrive hvem som sender meldingen og legge ved et bilde av ansiktet ditt. Dette er viktig i forhold til sporing av eventuell smitte.

Bård Trones nås på 932 69 000.


Her kan du lese hva som gjelder direkte på Norges Kickboxing Forbund sine egne web-sider Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.