RETNINGSLINJER FOR VÅRE MEDLEMMER SOM VIL TRENE HOS OSS - GJELDENDE FRA 11 MAI.

Postet av Eirik Anfin Gundersen den 9. Mai 2020

Vi er selvfølgelig veldig glade for at AS Norge har god kontroll på Covid-19 situasjonen, og at vi nå endelig kan ønske våre medlemmer tilbake til gym'et igjen for trening. Som de fleste sikkert har fått med seg gjennom nyhetene på ulike media, så er det en del begrensinger, så det blir ikke helt som vanlig, men - vi får i hvert fall trene sammen så lenge vi overholder myndighetens bestemmelse. 

Vi ber dere derfor lese gjennom, forstå og respektere våre lokale retningslinjer her.


- Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand, skal ikke komme på trening.

- Det skal til enhver tid være minst 1 meters avstand mellom de som er i lokalene våre. 

- Garderober / omkledningsrom og badstue skal ikke brukes, 

- Fyll opp drikke flaske og gjør ferdig wc behov hjemme før du kommer. Om du likevel må bruke wc, så plikter du å rengjøre etter bruk med fremsatte rengjøringsmidler. 

- Aktivitet med fysisk kontakt er ikke tillatt. Det betyr at vi ikke kan slå på puter/ sparke på thai-skjold etc.. 

- Vi kan ikke trene barfot- Bruk sko som er rene og beregnet for inne-trening med flate såler for å unngå overtråkk og skade. 

- Ta med bag med stort håndkle som du kan ligger på ved styrkeøvelser på gulv / benker, og et mindre håndkle som du kan tørke deg i ansiktet med. Hold alle dine ting oppi bagen når det ikke er i bruk.

- Vi kan trene flere sammen men det må være minst 1 meter mellom hver person. Områdene vil være merket. Det vil derfor være begrenset antall plasser på hver trening og man må melde seg på aktiviteten ved å sende SMS eller PM til instruktøren som skal ha timen. Om det er fullt vil instruktøren gi beskjed om det og finne alternativer.

- Før gruppe-treninger må alle vente utenfor til instruktøren slipper deg inn og henviser deg til din plass. Alle må sprite hender i det de kommer inn i lokalene og gå direkte til anvist personlig plass med sin bag/drikkeflaske for den aktuelle treningen. Man må holde seg der til man etter treningen har vasket sitt område, og man skal forlate lokalet. Det er praktisk at du benytter deg av samme plass på neste trening. Vi sørger for Antibac og utstyr til rengjøring som du kan bruke.

- Etter treningen må man forlate lokalene før neste gruppe kan komme inn. 

 

Dette er mye å ta hensyn til, og det er strengt. Men slik er det bare. Om ikke retningslinjene respekteres 100% risikerer vi at ting stenges ned igjen. 


Gjør derfor alt du kan for å bidra til at smitten holdes i sjakk, slik at alle omsider kan få komme tilbake til gym'et. 

WELCOME BACK !
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.