STATUS 18 MARS 2020 - KORONASITUASJONEN - FORTSATT STENGTE LOKALER

Postet av Eirik Anfin Gundersen den 11. Mar 2020

Kjære alle.

Store deler av verden går i disse dager gjennom en uoversiktlig, annerledes og vanskelig situasjon. Vi er alle berørt, noen mer enn andre. Pr tiden er det ikke annet å gjøre enn å lytte til myndighetenes råd, og etterleve deres anmodninger i en felles dugnad for at vi sammen skal komme oss gjennom denne vanskelige perioden, på beste mulige måte.

Bergen Kickboxing Klubb, Bergen MMA og Bergen Kampsportsenter drives på dugnad og frivillighet. Dessverre har vi store utgifter knyttet opp til husleie, og disse utgiftene er dessverre ikke satt på hold til tross for stengte lokaler. Når vår eneste inntekt foruten offentlig støtte kommer fra medlemskontingent og treningsavgift, så sier det seg selv at klubben står i en økonomisk situasjon som er truende og uoversiktlig. Vi vet at myndighetene har iverksatt tiltak overfor idretten, men disse kommer ikke oss tilgode i denne omgang. Vi håper imidlertid at nye tiltak vil komme oss til unnsetning, gjerne i kombinasjon med at huseiere blir med på dugnaden som nå er i gang. Så snart vi vet mer om dette vil vi komme ut med mer informasjon. 

Som Idrettspresident Berit Kjøll oppfordrer vi derfor til å vise solidaritet med idrettslagene og de utfordringene vi står overfor i denne tiden:
https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/vi-ma-vise-solidaritet-med-vare-11000-idrettslag/

For de som vil vite mer, har NIF laget en informasjonside om de juridiske konsekvensene for idrettslag som følge av korona-utbruddet. Her kan man få svar spørsmål NIF har mottatt den siste tiden, og siden blir oppdatert etter hvert som det skjer endringer:
https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/juridiske-konsekvenser-for-idretten-som-folge-av-koronaviruset/

For å unngå at viktig informasjon drukner i stadig nye innlegg vil vi heller oppdatere dette innlegget når det virker fornuftig. Dato i overskriften tilsier når innlegget sist er oppdatert. 

Inntil vi kan treffes på trening; vær snill med hverandre, vask hendene ofte og følg myndighetenes råd.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline